Nieuwjaarsdiner – Digitale kookworkshop

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet aangekondigd dat de lockdown-maatregelen worden verlengd tot dinsdag 9 februari. Hierdoor is het niet mogelijk om het nieuwjaarsdiner fysiek te laten plaatsvinden bij een horeca-gelegenheid en zijn we aangewezen op digitale alternatieven. Als de maatregelen het aan het einde van het jaar weer toelaten zullen we proberen alsnog een fysiek diner te laten plaatsvinden om het collegejaar gezamenlijk af te sluiten, in plaats van het jaar te beginnen.

We zullen daarom ieder afzonderlijk maar toch gezamenlijk een mystery-gerecht gaan bereiden. Daarbij zullen we via Zoom het diner, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht, gezamenlijk klaarmaken en daarna in subgroepjes dineren. Wanneer je je aanmeldt ontvang je enkele dagen van tevoren een boodschappenlijstje met ingredienten om aan te schaffen. De daadwerkelijke bereidingsstappen ontvang je dan via Zoom tijdens het koken.

We zullen op donderdag 28 januari om 18.30 beginnen met de bereiding. Veel succes nog bij de resterende tentamens en we hopen jullie allemaal digitaal te zien!