Mr. Louk Hermans-Brand

Mw. mr. L.J.T.M. Hermans-Brand is hoofd Bureau In- en Externe Betrekkingen aan de Radboud Universiteit en directeur van Stichting Rechtenalumni Nijnegen.

Mw. Hermans komt van origine uit Maastricht. Na haar middelbare school vertrok ze naar Nijmegen om rechten te studeren. Na haar studie heeft ze enige tijd als gerechtssecretaris bij het Gerechtshof Arnhem, tegenwoordig Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, gewerkt. In maart 1987 is ze teruggekeerd naar de faculteit om als coördinator bij het centrum voor postacademisch onderwijs te gaan werken.

In 1997 werd ze stagecoördinator; deze functie bestond nog niet binnen de rechtenfaculteit.
In het daarop volgende jaar heeft ze het Bureau In- en Externe Betrekkingen opgezet en verder uitgebreid. Onder dit bureau vallen thans diverse taken/diensten van de faculteit, zoals het international office, career service, communicatie, duale master, excellentieprogramma’s, alumni en fondsenwerving.

Onder die excellentieprogramma’s valt ook het Law Extra programma. Mw. Hermans is vanaf het begin zeer betrokken geweest bij het programma. Samen met professor Jansen en mr. Sillen heeft ze het Law Extra programma opgezet. Ook nu speelt ze nog een belangrijke rol als programmaregisseur en fungeert ze als aanspreekpunt, waardoor ze een persoonlijke band heeft met veel deelnemers. Haar betrokkenheid en enthousiasme hebben het Law Extra programma en in het verlengde daarvan NJHV Semper Lex mogelijk gemaakt en daarvoor zijn we haar erg dankbaar.

WhatsApp Image 2019-10-10 at 19.15.54