DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd

Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 9000 collega’s in meer dan 40 landen. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper kantoren aanwezig is.

Studenten

Stage

Studeer je rechten en wil je graag praktijkervaring opdoen? Kom dan stagelopen op een van onze praktijkgroepen! Gedurende twee maanden zal je onderzoek verrichten, notities voorbereiden en concepten, contracten en processtukken opstellen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een (senior) advocaat waarmee je een kamer deelt.

Werkstudent

Heb je al eerder stage gelopen en zit je (bijna) in je masterfase van je studie? Ben je naast je studie nog op zoek naar extra ervaring? Meld je dan aan als Werkstudent! Gedurende een periode van 4 tot 7 maanden krijg je de kans om 2 a 3 dagen per week volwaardig deel uit te maken van ons team van advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs. Bovendien kan een werkstudentschap ook overgaan in een aanstelling als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist.

Talent Class

Wij organiseren jaarlijks een Talent Class. Hier zal je kennismaken met ons kantoor in Amsterdam en ons kantoor op een buitenlandse bestemming. Zo zijn wij afgelopen jaren o.a. naar Dubai en Stockholm geweest. Je kan tijdens deze dagen een combinatie van formele en informele activiteiten verwachten. De Talent Class wordt in het voorjaar georganiseerd. Wil jij op de hoogte zijn wanneer de aanmeldingen opengaan voor de Talent Class? Houd dan onze Instagram @DLAPiperNederland goed in de gaten!

Afgestudeerden

Ben je (bijna) afgestudeerd? En ben je klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan op de functie Junior Associate. Elke maand hebben wij een groep nieuwe starters. Voor goede mensen maken wij het hele jaar plek!

Meet us

Heb jij interesse in de Talent Class, een kennismaking met ons kantoor of wil je solliciteren voor een openstaande vacature? Bezoek onze website https://careers.dlapiper.com/locations/netherlands/. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiters Constantijn Papa – Constantijn.papa@dlapiper.com, +31 6 11 94 99 41