Boelszanders Logo

Ontdek je mogelijkheden bij Boels Zanders Advocaten

Wij zijn een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 25 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven behartigen meer dan 70 advocaten en 55 ondersteuners dagelijks de belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen.

Werken bij Boels Zanders betekent niet alleen werken bij het grootste kantoor van Zuid-Oost Nederland. Het betekent werken bij een dynamisch, actief kantoor waar persoonlijk contact en samenwerking hoog in het vaandel staat. Met de collega’s maar ook met onze cliënten. Wij zijn betrokken en dichtbij onze cliënten, weten wat er speelt bij zowel de cliënt als in de betreffende branche. Meedenken, snel schakelen, geen genoegen nemen met minder. Daarin zit de kracht van onze ambitie.

Loopt je studie naar wens en is de afronding in zicht? En wil je wel eens weten hoe het er nou echt aan toegaat op een advocatenkantoor? Dan nodigen wij je van harte uit om twee maanden met ons mee te lopen zodat jij alvast kunt proeven hoe het is om beginnend advocaat te zijn. Wij laten je kennismaken met alle facetten van de advocatuur en stimuleren je in die acht weken ook om zelf aan de slag te gaan. Je wordt op juridisch vlak uitgedaagd met interessante casussen en op persoonlijke vlak door het volgen van enkele online trainingen. Zo maak je mee dat geen dag hetzelfde is en dat niet altijd alles loopt zoals gepland. Natuurlijk ga je ook mee naar lunchbijeenkomsten, kantooruitjes en vrijdagmiddagborrels.

Iets voor jou?

Wij zoeken altijd ondernemende collega’s, zowel student-stagiaires als advocaat-stagiaires. Neem contact op met onze HR manager Anne Pouwels (telefoon: +31(0)88 30 40 251, email: pouwels@boelszanders.nl) om meer informatie te verkrijgen over stages en sollicitatieprocedures.
Je kunt ook terecht op op onze website voor studenten.