Semper Lex | Nijmeegse Juridische Honoursvereniging

BarentsKrans

BK.a.logo

Werken bij BarentsKrans betekent dat je deel uitmaakt van een ambitieus kantoor. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten. Ben jij scherpzinnig en wil je je blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans.

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notariskantoor. Met 60 advocaten en notarissen werken wij aan mooie juridische uitdagingen. Nationaal en internationaal.

Wij werken met compacte teams van specialisten. Dat zorgt voor werkplezier: wij werken op hoog juridisch niveau en kunnen daarbij intensief persoonlijk contact houden met cliënten en met elkaar. BarentsKrans heeft specialisten in de volgende rechtsgebieden: cassatie, corporate litigation, financieel recht, arbeidsrecht, IE & technologie, ondernemingsrecht, mededinging & aanbesteding en vastgoed. Wij zijn gevestigd in een modern en transparant kantoor op een historische locatie, recht in het centrum van Den Haag.

Werken bij BarentsKrans
Bij ons werk hanteren we de principes ‘verdiepen, vragen en verbeteren’. Door ons te verdiepen in de wereld van cliënten én van elkaar, kunnen we beter inspelen op de behoeften en wensen van cliënten en beter samenwerken. We vragen om feedback om die verbeteringen door te voeren die voor onze cliënten het verschil maken. Dat maakt ons ‘dedicated’.

Werken bij BarentsKrans betekent werken op hoog juridisch niveau. Om dat niveau te bereiken besteden we veel tijd en aandacht aan jouw opleiding. Dit doen we niet voor niets. Dit doen we omdat wij graag werken met zelfstandige en ondernemende specialisten. Specialisten die een hoge kwaliteit nastreven als het gaat om het leveren van juridische dienstverlening en een vraagbaak zijn voor cliënten én kantoorgenoten.

Als startende advocaat wissel je na anderhalf jaar van sectie. Op deze manier kom je in aanraking met twee verschillende praktijkgebieden, zodat je een brede en gedegen opleiding krijgt.

Studentstage
BarentsKrans geeft studenten de mogelijkheid om twee maanden een student-stage te lopen. Omdat je tijdens deze stage bij een advocaat of (kandidaat-)notaris op de kamer zit, ervaar je van dichtbij hoe de dagelijkse praktijk er uitziet. Je bent niet aan één sectie verbonden, maar verricht werkzaamheden voor alle secties en zoekt diverse juridische vraagstukken uit. Op die manier ontdek je waar jouw interesses liggen.

Contact
Herken jij je in onze cultuur en wil je je snel ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans.

Wil je kennismaken met ons? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden.

Je kunt ook bellen met Nicky Carrilho, Junior HR-adviseur, op 070 – 37 60 775 of mailen naar hr@barentskrans.nl